Încep să se anunțe următorii clienți la DNA: Marian Petrache

Campania electorală reprezintă pe lângă un prilej de promovare a candidaților și o modalitate de a da mesaje subtile cu privire la adversarii politici. Materialele de campanie ale partidelor au început să fie în ultimii ani modalități prin care se pot ataca adversarii de pe scena politică fără perdea.

 1398747961790761790_wp

În același timp, materialele electorale neasumate sunt prilejul ideal pentru campaniile negative împotriva concurenților. Un asemenea material, neasumat, dar care din conținut arată că ar aparține PDL, a fost împărțit în sectorul 3 din București.

În cadrul ziarului de campanie denumit „Chili” (ediție pentru Sectorul 3 după cum scrie pe prima pagină), apar informații despre fraudele primarului Negoiță de la sectorul 3, dar și o informație care surprinde. Unul dintre articolele din cadrul publicației face un anunț care ar putea să îl facă pe destinatar să tremure.

Astfel, la pagina 4 a publicației, apare articolul „Urmează Petrache de la Ilfov!”. Aparent un titlu nevinovat, conținutul articolului ne prezintă informația potrivit căreia șeful CJ Ilfov va fi unul dintre viitorii clienți ai DNA. Așadar, într-un simplu articol dintr-un material electoral ni se dezvăluie numele următorului greu din politica românească ce va fi în vizorul DNA.

„Fiind anchetat în mai multe spețe, fondatorul RAI-ului, Marian Petrache, președinte CJ Ilfov, a început drumurile pe la DNA. RAI, pentru cunoscători, se traduce prin Republica Autonomă Ilfov, abreviere care păstrează pentru nostalgici și vechea denumire comunistă Raionul Agricol Ilfov. De ce RAI? Pentru că aici și-au făcut cuibușor evazioniștii grei care au găsit în Ilfov un paradis fiscal nu prin legislație, ci prin posibilitatea de o încălca fără a-i trage nimeni de mânecă. Doar până acum, când conexiunile dosarului se pare că duc la nume grele de la vârful MAI, iar procurorii au strâns date suficiente pentru anchetă!”, se arată în textul articolului din „Chili”.

poza2 poza3

Sursa

Leave a comment